Agenda turística del Ripollès

Jornades EUROPEES del Patrimoni a RIPOLL

Visita guiada al conjunt Monàstic de Ripoll

Divendres 11 d’octubre de 2019 a les 12.00h

Visitar el monestir de Santa Maria de Ripoll, és conèixer un dels edificis més bells i evocadors de Catalunya. La portalada, la basílica i el claustre en fan un conjunt únic, un gaudi per als amants de l’art.

Dissabte 12 d’octubre de 2019 a les 16.00h -especial per a persones invidents-

Acompanyats per un guia especialitzat es planteja una visita adaptada per a persones invidents en les que es farà una detallada descripció i es podran palpar les parts més emblemàtiques del monestir.

Lloc: Monestir de Santa Maria

Municipi: Ripoll

Preu: gratuït

 

L’Estendard de Ripoll de Puig i Cadafalch i Cabanyes

Diumenge 13 d’octubre de 2019 a les 12.00h

Visita comentada a càrrec de Joaquim Graupera, sobre el disseny, confecció i referents de l’estendard de Puig i Cadafalch que es troba a l’interior del Monestir de Santa Maria de Ripoll.

Lloc: Museu Etnogràfic

Municipi: Ripoll

Preu: gratuït

+ Informació

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L’edició 2019 a Catalunya se celebrarà els dies 11, 12 i 13 d’octubre.

Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer  en profunditat el seu patrimoni, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

Share