Agenda turística del Ripollès

SUSPESA LA 17a CURSA DE MUNTANYA MOSSOS D’ESQUADRA A ST. AMAND

7 maig 2017

Municipi: Ripoll

SUSPESA LA 17a. Cursa de Muntanya Mossos d’esquadra – Sant Amand, degut a les poques inscripcions rebudes fins el dia d’avui.

MÉS INFORMACIÓ

A les 9 del matí troabada a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Ripoll on es donarà la sortida i desprès de fer un recorregut de (30 quilòmetres, falta fer la mesura definitiva)  per la Serra de Sant Amand, assolint el seu punt de màxima alçada, 1832 metres, s’arribarà a la plaça del Monestir de Ripoll on estarà ubicada la meta.

El recorregut és exigent i posarà a prova el vostre estat de preparació física i mental, el vostre esperit de superació i resistència. Si no esteu preparats per aquest alt grau d’exigència esportiva, us oferim la cursa de 12.1 quilòmetres, menys exigent, amb un desnivell acumulat de 1,050 metres.

Cursa llarga:  A  falta de concretar la llargària definitiva, la cursa tindrà uns 30 km aprox. i uns 3.000 m de desnivell acumulat.
Sortida: 9 h

Cursa curta:  12.1 Km de recorregut i 1.050 m de desnivell acumulat.
Sortida: 9.15 h

Recollida de dorsals a partir de les 7.30 h

Organitza: C.E. Ripoll i Mossos d’Esquadra.

MÉS INFORMACIÓ