Agenda turística del Ripollès

FIRA DE LES 40 HORES DE RIPOLL

31 març 1 i 2 abril 2017

Municipi: Ripoll

La Fira de les 40 hores té més de 100 anys d’història tot i que, en un principi, l’esdeveniment era un mercat de grans dimensions que, amb el pas del temps, ha anat variant fins a arribar a la fira multisectorial actual.

La mostra ofereix tota mena de productes agroalimentaris, automòbils, activitats i un sector d’emprenedors i noves empreses del Ripollès.
Recintes firals: passeig de Sant Joan, passeig del Mestre Guich, carrer Jacint Verdaguer, plaça de la Lira, plaça de Sant Eudald, plaça Gran, plaça de la Llibertat, plaça Clavé, plaça Tomàs Raguer, plaça de l’Ajuntament i aparcament de passeig del Ter. A la plaça Clavé, mostra del formatges artesans del Ripollès.
Altres activitats:Tren turístic, Trial Indoor, sardanes, activitats infantils.