Projectes guanyadors de Maria Segura i Martín Delgado a Talent Creatiu i Empresa.

El passat dimecres, 10 de maig de 2017, al Conservatori municipal de Música de Barcelona es va celebrar la Jornada de presentació dels projectes finalistes i lliurament dels projectes guanyadors corresponents al projecte Talent Creatiu i Empresa.

La Sra. Olga Adroher Cap de Servei d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial  va inaugurar la jornada en la que les empreses van presentar projectes guanyadors, i seguidament  es realitzà el lliurament premis i  diplomes de participació a càrrec Sr. Jordi Blanch. Subdirecció General d’Ordenació de la Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.

Al Projecte de Ceràmiques Marcó,  MARIA SEGURA  va obtenir el premi  ex aequo al apartat “Aplicacions gràfiques sobre producte ceràmic porcellànic” amb els  dos dissenys presentats: Època i Grafit.

Dins del mateix projecte de Ceràmiques Marcó, però a l’apartat de “Creació d’un producte ceràmic utilitari i de consum”. MARTIN DELGADO va obtenir el premi  ex aequo pel seu treball Terres catalanes.

 

 

 

 

 

 

 

Amb els treballs premiats i finalistes, a més de gestionar la seva possible comercialització,  s’organitzarà una mostra que participarà en EXPO HOGAR al setembre.

En el mateix acte es van lliurar els diplomes de participació als diferents centres. El diploma corresponent a EASD Pau Gargallo de Badalona va ser recollit pel nostre director Sr. Silvestre Oliveras.

comercialització,  s’organitzarà una mostra que participarà en EXPO HOGAR al setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *