Participació de EASD Pau Gargallo al Saló Craftroom.

 

El Born Centre Cultural és la seu de la tercera edició del saló The CraftRoom, la principal mostra d’exposició i venda de productes artesans catalans, que fins diumenge serà el gran aparador de l’artesania del país, reunint un total de 108 d’expositors. A més d’esdevenir un gran espai de contacte entre artesans i el públic, el saló, d’accés obert i gratuït promociona la interacció de l’artesania amb altres sectors productius i creatius amb l’espai La Llotja de Negocis, i apropa el nou talent al mercat laboral a través de Futur Excel·lent, on els alumnes de les escoles d’arts i oficis de Catalunya que han tret un excel·lent en el seu projecte de final de curs el mostraran a empreses, professionals i públic general. El saló compta amb la presència de tallers artesans procedents de diversos punts de l’estat espanyol i enguany amb Itàlia com a país convidat, que comptarà amb un estand propi i amb la participació del Centre d’Artesania de la Toscana, presentaran els projectes d’artesania contemporània i de col·laboració entre artesania i disseny que estan treballant i faran venda d’una selecció d’aquests productes.

Podeu veure peces de Maria Segura presentades a Futur Excel·lent en el següent enllaç:

https://btv.playty.com/player#/video?autoplay=1&id=ART130617PARIS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *