LA IMPRESSIÓ 3D EN MATERIAL CERÀMIC ARRIBA DES D’ESTÒNIA A LA NOSTRA ESCOLA

El passats dies 5, 6 i 7 d’Abril de 2017 els professors del departament de Ceràmica de la Estonian Academy of Arts de Tallin (www.artun.ee), ERASMUS partner Urmas Puhkan i Lauri Kilusk i l’enginyer Kaiko Kivi varen instal·lar a la nostra
escola una
impressora 3D d’injecció d’argila.
De forma paral·lela i en el marc del cicle from Abroad 2016-17 van impartir una conferència i un taller de 10 hores sobre impressió 3D en material ceràmic amb ús dels programes 3D Studio Max i Rhinoceros, en què varen participar alumnes i professors de la EASD Pau Gargallo i professors d’ESDAP Badalona Pau Gargallo.

 

 

http://www.paugargallo.cat/pgargallo/page/1/995/0/La-impressi%C3%B3-3D-en-material-cer%C3%A0mic-arriba-des-d%E2%80%99Est%C3%B2nia-a-la-nostra-escola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *