La Timba de Santa Bàrbara

Ràdio La Timba

Programa divulgatiu de Ràdio l’Arboç sobre el jaciment de la Timba de Sta. Bàrbara, situat entre els termes municipals de Castellet i la Gornal (Alt Penedès) i l’Arboç (Baix Penedès). El programa porta per nom “Ràdio La Timba“.

Ràdio La Timba s’emet en directe el segon dimecres de cada mes a les 18,15h, amb una durada de 90 minuts aproximadament. Cada programa tractarà sobre diferents camps de la recerca arqueològica, comptant amb especialistes de cada disciplina, que explicaran la seva feina tant al jaciment com als laboratoris.

En el transcurs dels programes s’explicaran les diverses peces arqueològiques trobades durant els treballs d’excavació, la interpretació de les dades obtingudes i la integració d’aquesta informació al conjunt arqueològic d’època ibèrica del Penedès. A més, s’informarà sobre les novetats arqueològiques de Catalunya i altres llocs del Mediterrani, focalitzant el debat sobre l’actualitat arqueològica a casa nostra.

Els oïdors tindran la possibilitat de participar activament a través de trucades telefòniques, ja que el programa es realitzarà en directe. També se sortejarà entre els oïdors participants un regal sorpresa que es coneixerà durant l’emissió del programa.

Telèfon de contacte durant el programa: +34 977 16 77 13

Adreça del programa: radiolatimba@gmail.com

Escolta els programes aquí