La Timba de Santa Bàrbara

Nou Treball de Recerca de l’Institut de l’Arboç sobre la Timba

L’estudiant de segon de Batxillerat de l’Institut de l’Arboç, la Nèvia Pujol i Bertran, ha dut a terme un Treball de Recerca que porta per títol: El jaciment arqueològic de la Timba de Santa Bàrbara (Castellet i la Gornal). Cercant el vi fenici., dirigit pel professor Guillem Gracià. La Nèvia, és una de les principals col·laboradores del projecte de la Timba i ha participat en els treballs de recerca arqueològica i de socialització del coneixement durant els anys 2016 i 2017.

Ens agrada molt que les futures generacions d’arqueòlogues i arqueòlegs del Penedès formin part activa del projecte de la Timba i d’altres jaciments com la Font de la Canya o el Puig del Cocodril. Felicitats Nèvia pel treball, justament avaluat amb la màxima qualificació, i al professor Guillem Gracià, per transmetre-li els coneixements i «les eines» per dibuixar les ceràmiques dels avantpassats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *