La Timba de Santa Bàrbara

Ceràmica a la Timba

A partir de l’estudi dels milers de fragments ceràmics trobats en aquestes dues excavacions a la Timba, concretament a la zona del Planot de la Timba, podem afirmar que ens trobem davant d’un assentament que presenta una fase clara entre finals de la primera edat del ferro i els inicis del període de l’ibèric antic (segles VII aC i  la primera meitat del VI aC).

Aquesta és la cronologia que aporta l’estat actual de la recerca, però a mesura que avancin les campanyes arqueològiques i puguin excavar-se més nivells podran precisar-se les subfases o moments cronològics que els investigadors consideren plausible (sense poder-ho afirmar ni precisar pel moment) que hi siguin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *