Quan un viu a una casa de propietat i passen els anys, neix la necessitat de fer reformes. No necessàriament per desperfectes: a vegades és per adaptació (no és el mateix una casa amb nens que amb fills grans que ja han marxat), o per renovació, per sentir que la llar evoluciona i madura amb tu.

Les reformes, però, costen molts diners, i això frena a molta gent. Però no sempre les reformes són tan cares com sembla. A vegades amb una petita inversió pots aconseguir canvis molt i molt importants en la teva vida diària. L’exemple perfecte son les cortines de vidre.

cortinas cristal

Aprofitament dels exteriors l’any sencer

Una terrassa, un balcó, un pati o porxo… tots aquests espais exteriors són magnífics, i si vius a indrets costers com Alacant, encara més, perquè et permeten gaudir del bon clima que comença a mitja primavera i dura fins a mitja tardor.

Però, què passa quan la temperatura es massa extrema a l’estiu, o arriba el fred, o plou? Que als exteriors no s’hi pot sortir, et queden pràcticament inutilitzats.

Un tancament tradicional, però, no solucionava això. Com que utilitzen estructura metàl·lica per aguantar els vidres,  el tancament queda fixe, i encara que pots utilitzar l’espai amb pluja o fred, perds l’espai obert pel bon temps. Imperdonable!

El sistema de cortines de vidre funciona d’una altra forma. Son literalment cortines, els vidres pengen de les guies al sostre i es subjecten amb les de baix. Entre vidres no hi han barres d’alumini, ni cap estructura que espatlli la vista panoràmica, ni que fixi el tancament. El resultat? Un tancament que pots obrir i tancar al teu gust. Cada fulla de vidra s’obra de forma individual, però també totes juntes recollint-les com un acordió, i l’espai queda obert com si no haguessis fet res.

El vidre temprat que s’utilitza es un magnífic aïllant tèrmic i acústic. Amb tot tancat, no només no sents soroll de l’exterior (que a Alacant pot ser molt important per les nits d’estiu), sinó que pots climatitzar l’interior en un moment (ideal per escalfar l’espai a l’hivern, o refrescar-lo amb l’aire condicionat a l’estiu.

les cortines de vidre

I lo millor? Que ni cal fer obra, ni deixar-se massa diners. Empreses treballen directament amb fabricants, de forma que al mercat actualment el m2 de cortina de vidre surt molt bé de preu.

 

El canvi… el notaràs i molt!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Post Navigation