No et perdis els nostres tallers!

Aprenem a aprofitar menjar i fer receptes originals i refrescants. Vine a veure’ns i tasta els nostres granissats o sucs fets amb fruita madura. Practica la #cuinadaprofitament i demostra que a les Garrigues sabem la recepta! Pots consultar l’agenda de la campanya aquí.

Fem sabó amb oli de cuina usat.

Podem aprofitar l’oli usat de la cuina per fer un sabó de bona qualitat. Una bona manera de no generar residus, amb un mètode de sempre que volem tornar a posar de moda, ajuda’ns!

Com reciclar?

Dubtes què fer amb cada residu? Saps quina fracció hi va a cada contenidor? Coneixes a quina hora es preferent llençar l'orgànica? Saps on son les deixalleries i els seus horaris? Aquí t'ho posem fàcil perquè #sabemlareceprta.

Accions de campanya

Portarem el missatge de la recollida selectiva a tots els municipis de la comarca. Posarem punts d'informació, visitarem els mercats setmanals i farem tallers contra el malbaratament alimentari. Troba informació de les activitats aquí.

Receptes d'aprofitament

A Catalunya es llencen anualment 262.471 tones d'aliments en bon estat, el 58% dels quals a les llars. Cada català malbarata 34.9 kg/any, que equivalen a 119 €. Aprèn amb les nostres receptes com practicar la cuina d'aprofitament!

Agenda de Campanya

No parem! Portem la campanya a tots els indrets de les Garrigues. Farem tallers, posarem punts d'informació, visitarem a establiments i visitarem els mercats setmanals. Consulta aquí quan i on serem de campanya!

#cuinadaprofitament

Consell de savis

La nostra gent gran se sap la recepta, i també sap que passa si no en fem cas!

Com que no tenim la cuina gran, fico lo vidre en una bosseta, lo cartró en un altra, i així... Reciclar no és tant difícil!

Pepita Manresa Gelonch (Juneda)

Tothom ho hauria de fer. Jo reciclo allí on toque tot, no m'equivoco de res. Ho tinc tot en cubells separats.

Francisco Dominguez Sanz (Bellaguarda)

M'agrada trobar per internet com reciclar ampolles de plàstic, es poden fer virgueries!

Isabel Valor Solsona (Les Borges Blanques)