L’esperit de la remuntada (un missatge als jugadors del Barça)

“Nois, fins aquí hem arribat. Jugadors i seguidors. Us escric per fer-vos arribar unes paraules d’orgull, confiança i ambició. El partit d’aquest dimecres podria passar a la història del club i del futbol. Heu aconseguit un triplet històric i vuit títols. Heu marcat molts gols. Sou l’alegria d’una gent, d’una afició. Tot i això, us queda un gran fet. Un fet únic. Si de debò voleu passar a la història del Barça i del futbol, ja sabeu què fer davant el PSG.

A la història culer, s’han assolit fets inolvidables. Sapigueu que si hi ha un equip que pot donar un cop definitiu sobre la taula, és el Barça. El proper dimecres, serem amb vosaltres, tant se val d’on venim, i tant se val d’on cridem. Ara és l’hora, campions! Ara és l’hora de convertir-se en eterns. Trobareu l’eternitat jugant amb l’esperit de la remuntada! Cridarem del minut 1 al minut 90 (i si ens toca cridar durant 30 minuts més, ho farem). Lluitarem al costat vostre! Tots junts podrem aconseguir-lo!

Teniu l’oportunitat de demostrar que s’equivoquen els que diuen que la remuntada no és possible. Teniu l’oportunitat, una altra vegada, d’assolir un fet mai vist a la història del futbol.

No esteu sols, companys. El proper dimecres, sortiu i disfruteu. Jugueu amb el cap, el cor, l’ambició i l’optimisme. Al costat vostre, serem milions de veus, milions de banderes, i un crit valent. Sigueu valents, i jugueu amb l’esperit de la remuntada! Som el Barça, collons!

Us estimem!”

Rodrigo Alves (Brasil)

Leave a Comment

Filed under General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *