Un brasiler i molts catalans

Hola, amics catalans! Aquest és el meu blog Un brasiler molt català. Hi haurà pensaments meus, comentaris, petites històries, cròniques dels partits del Barça… bfff, hi haurà moltes coses. Escriuré clar i català. Per cert, aquest és un blog en català (podeu fer un cop d’ull a blogscat.com. Crec que faig un pas endavant amb la creació d’aquest blog. Un altre petit somni realitzat. Això és com si trepitgés terres catalanes abans de ser-hi.

Un brasiler molt català? Mare meva!

El català és una llengua de totsSóc culer i m’encanta llegir tots els continguts relacionats amb el Barça. A Brasil hi ha molts equips de prestigi, però el Barça és més que un club. La meva relació amb Catalunya va començar molt aviat, i actualment, no puc viure sense llegir, escriure, escoltar i parlar en català. Jo també parlo l’anglés i el castellà, però el català… el català és una llengua única, meravellosa i molt estimable. Tot i haver nascut a Brasil, el català és la meva llengua.

Actualment, dono classes d’anglés a les escoles, escric articles (per als brasilers) sobre llocs interessants de Barcelona, i tinc una pàgina d’ensenyament de català, anomenada Catalão com o Barcelona (Català amb el Barcelona).

Els meus reptes

Bé, aquest és el meu primer “article” en català, i això m’omple de felicitat. Vull escriure moltíssimes coses a aquest lloc. Potser tingui moltes faltes ortogràfiques, però m’esforçaré per eliminar-les. Les vostres opinions seran molt importants, i les tindré en compte.

Tinc reptes petits i grans. Seguir escrivint en català és un gran repte. A més a més, m’agradaria anar a treballar i viure a Barcelona, un dels llocs més bonics que hi ha. Per tal d’omplir els meus objectius, seguiré aixecant-me ben d’hora, ben d’hora, i amb el cap ben alt.

Recordeu el meu nom: Rodrigo Alves, un brasiler molt català.

Moltes gràcies! Fins aviat! Visca el Barça, visca Catalunya i la mare que ens va parir!

10 Comments

Filed under General

10 Responses to Un brasiler i molts catalans

 1. Avatar Susana

  Molta sort en aquesta aventura. Em sembla magnífic que un “català” de Brasil s’animi a parlar i escriure en català. Tan de bo hi hagués molta gent com tu, el món seria una altre cosa.

 2. Avatar Jordi Andreu

  No deixes de sorprendre’m! Ets un crack!

 3. Avatar Sergi

  Una iniciativa collonuda, et felicito i espero que et vagi molt bé.

  PD: A veure si animes al teu paisà Neymar perquè s’apunti a la teva pagina “Catalão com o Barcelona”.
  Va començar molt bé el dia de la seva presentació però després s’ha oblidat.

 4. Avatar dolors bono

  Enhorabona!!!
  Creia que ja vivies a Catalunya! T’animo a seguir escrivint, ho fas molt bé. Una abraçada catalana!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *