Qui som?

La Societat Coral Retorn Planenc  és una Associació privada sense ànim de lucre fundada a les Planes d’Hostoles l’any 1921. La seva finalitat és la promoció del cant coral en el sentit més ampli  i dels valors de Josep Anselm Clavé (progrés, virtut i amor), així com la difusió del repertori popular i tradicional musical de Catalunya.

És una Coral mixta i actualment està formada per uns 35 cantaires, repartits en 4 tipus de veus: sopranos, contralts (dones) i tenors, baixos (homes).

És membre de la Federació de Cors de Clavé i de l’Agrupació Coral de les Comarques de Girona (Federació Coral de Girona).

Qui pot ser cantaire? 

La Coral Retorn Planenc és una coral no professional i està oberta a tota persona major d’edat que tingui ganes de cantar i passar-ho bé amb totes les activitats que organitzem. No cal tenir coneixements musicals previs.

Els assaigs es fan tots els DIVENDRES de 21:00 a 23:00 a l’edifici la Cooperativa (C/ Joan Vidal, 12) de les Planes d’Hostoles.

Si voleu provar si us agrada, només heu de venir a un dels assaigs que fem. Us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu retornplanenccoral@gmail.com o al telèfon 636 663 511.