Les últimes setmanes

Hola, Bon dia.

Avui us explicarem el que hem estat fent les últimes setmanes. Com us vam comentar a la última entrada, varem estar preparant uns exàmens per alumnes de 5è i 6è de primària. Aquestes proves consistien en replicar els exàmens d’ingrés a l’edat d’entre 11 i 12 anys; fent un dictat en castellà antic, una multiplicació i una divisió. Per això, vam anar a l’escola CEIP Mare de Déu de Gràcia a realitzar aquestes proves per comprovar si els continguts d’abans eren similars als d’avui en dia. Hi havia 4 classes, ens vam dividir en grups de 2 i 3 persones; uns repartien els exàmens, altres llegien els dictats i llavors els hi responiem els dubtes. Els resultat de les proves va ser una mitjana d’aprovats.  Va ser una experiència nova i divertida. Ens agradaria repetir-ho ja que esteim molt contents amb els resultats.

Fins a la pròxima entrada!

       

    

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *