Margarita Comas, la nova Filla il·lustre de Maó

Margarita Comas Camps és, des d’aquest divendres, Filla Il·lustre de la Ciutat de Maó, i el seu retrat ja penja a la galeria de Menorquins Il·lustres del consistori de llevant. Un nomenament que suposa la restitució d’un deute històric i moral de Menorca amb la científica i pedagoga, per la rellevància de les seves aportacions en el camp de la ciència i la intel·lectualitat en general, i en el món de l’educació.

L’acte solemne va tenir lloc al saló de plens de l’Ajuntament, amb la presència d’Antonio i Gabriel Sintes Muriel, neboders de Margarita Comas, néts de la seva germana Annita. Hi havia, també, una important representació institucional, local, insular i balear, en una sala sense seients buits.

 Els neboders, Antonio i Gabriel Sintes, van descobrir el retrat que penjarà a la sala de fills il·lustres
Font d’informacio: Diari Menorca
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *