Home » terror » RESDENT EVIL 5: LA VENGANZA

RESDENT EVIL 5: LA VENGANZA

Estic d’acord amb algunes de les critiques que he llegit que diuen que l’única cosa salvable de la pel·lícula és la seva trepidant acció i jo també salvaria a un monstruito que sali. Però llocs a triar entre aquesta o l’anterior Resident Evilultratomba, em quedo amb ultratomba. I en aquesta part anomenada venjança també he tirat a faltar mes enfrontaments amb zombis (encara que n’hi ha) en comptes de tant enfrontament amb els malvats membres de umbrella, Però sens dubte si treuen una altra part la veuré. Ja que he vist tota la saga i espero que com a mínim tingui una acció trepidant com aquesta, la qual cosa no em sembla demanar massa. Si et conformes amb una acció trepidant sense tenir molt en compte l’argument, o ets un fanàtic de les pel·lícules de zombis o d’aquesta saga, pots donar-li una oportunitat. Sinó, ni se t’ocorri. També dir com a curiositat, que l’actriu Mila Jokovich va ser nominada pels premis razzie a la pitjor actriu del 2012, a mi la veritat que no em sembla per a tant i mai solc fiar-me d’aquests premis

Share

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Share