Home » terror » LA HORDA

LA HORDA

Les pel·lícules de zombis m’agraden, però aquesta em decebo enormement i això que és francesa i els francesos en els últims temps ens han regalat alguna que una altra joia del terror encara que aquest no és el cas i algunes de les pel·lícules a les quals em refereixo no han estat distribuïdes al nostre país i les hem tingut a veure en els festivals de cinema cosa que no entenc i que des d’aquí reivindico que aquestes pel·lícules i totes aquelles que no estan distribuïdes al nostre país, trobin per fi distribució encara que sigui directament en Dvd, algunes d’elles han estat L`Interiour(*Inside)que suposa una obra mestra del genero bastant gore. L’altra seriosa Martyrs de la qual la primera part de la pel·lícula m’agrado però en la seva part final se’m va fer desagradable i no perquè tenia gore, si la veus, ho entendràs. La següent seriosa frontière(s) que per a entendre’ns seriosa una espècie de la Matança a Texas salvant les distancia i encara que no va aconseguir sorprendre’m si que va aconseguir entretenir-me, aquestes tres són franceses i una altra que pertany a un altre gènere i és japonesa però tampoc ha aconseguit la seva distribució al nostre país seriosa Tetsuo 3, TheBullet Man la qual no he tingut el plaer de veure i que les seves dues primeres parts sí que estan distribuïdes al nostre país i sobretot la primera, és una obra de culte a la qual jo considero magistral i malaltissament estranya i original. Veure-la per a mi va ser com viure un malson i assegurança que hi ha moltes més de les que no conec ni la seva existència. que no estan distribuïdes al nostre país

I ara seguim amb el tema que ens toca, L’horda narra la història d’uns policies que van a la caça d’uns criminals que estan en un edifici, de sobte es veuran atacats per una legió de morts vivents i criminals i policies uniran les seves forces per a lluitar contra els zombies, els dialogos són totalment absurds no saben dir dues paraules sense deixar anar quatre paraulotes, quan intenten fer gràcia són depriments, a nivell d’efectes especials tampoc funciona, els zombis ni tan sols van maquillats i les poques escenes que té de violència no són gens destacables, res en ella és destacable

Share

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Share