Home » accioon » DREED

DREED

La pel·lícula és l’adaptació d’un comic i ja va ser adaptat en 1995 en una pel·lícula que protagonitzo Silvester Stallone dita Jutge Dreddi parlen d’un futur on reina la delinqüència i són uns homes coneguts com els jutges, els responsables de fer complir la llei.. Però aquesta nova versió és rude, violenta i sense concessions igual que el jutge protagonista que entre actes violents i frases fanfarrones com si fos una version del “Harry el brut” del futur, imposarà la seva llei a sang i foc acompanyada per una jove que aspira a convertir-se en un jutge com l’i que té poders psíquics. Però quan en un gratacel, una criminal i sagnant dona a la qual anomenen mama i la que s’a apoderat del control de l’edifici el tanca a calç i cant de manera que ningú pugui entrar ni sortir i ordenés als criminals que viuen en el bloc que donin caça i executin al jutge i al seu acompanyant, la caça ha començat i ells hauran de lluitar per la seva supervivència,, La pel·lícula ofereix bones dosis d’acció i de violència amb diverses imatges destacables i jo cités una en la qual en un tiroteig es veu la sang sortir a càmera lenta dels cossos i no he pogut evitar que aquesta escena en concret em recordés a l’inoblidable “Grup Salvatge” de Sam Peckinpah. Si t’agraden les pel·lícules d’acció aquesta potser te de més del que esperes. L’única cosa que no m’ha agradat és una escena que es repeteix dues vegades, on el jutge amenaça a un pobre rodamón amb tancar-lo per estar assegut en el sòl perquè segons diuen literalment, és un acte de vaguería i està prohibit com si el pobre rodamón tingués la culpa, però llevat aquest punt que el considero desafortunat, la pel·lícula m’ha semblat molt entretinguda.

Share

Deixa un comentari

Share
Aneu a la barra d'eines