No podem ni hem d’oblidar, que el Cor de Catalunya, té un Cor ennegrit, per les desgracies en comunicacions que ningú soluciona, fins ara era la carretera, per desgracia haurem d’afegir la RENFE

Gran parafernal per aquest rètol, quan és una cosa que molts pobles i ciutats llueixen fa dies, segurament una idea del PDeCAT nacional. Sense anar més lluny Sallent. Feu anuncis de coses útils i productives per la ciutat, no fem veure que som molt originals i és una cosa única. Tampoc el cor sembla molt adient, potser hauríem de tornar a treure el “COR NEGRE” de la Catalunya Central després dels accidents en carretera i tren que tenim.

foto de Desdoblament C-55 i l'abandonament de les comunicacions al Bages.

https://www.regio7.cat/manresa/2019/02/08/lajuntament-posara-manresa-gegant-al/526134.html

L’Ajuntament posarà un «Manresa» gegant al Pont VellEs tracta d’una actuació de potenciació de la marca de ciutat, amb un gran cor amb la lletra “M” al mig, utilitzant el logo de la marca Manresa, cor de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *