CANAL TARONJA / Presentació dels candidats en el procés de les Primàries Manresa

http://www.canaltaronja.cat/central/manresa/presentacio-dels-candidatsen-primaries-manresa/

El flamant local de l’ANC de Manresa es va omplir per a la presentació dels candidats en el procés de les Primàries Manresa. Els 11 candidats es van juntar per primer cop poques hores més tard que el dissabte es fes al Teatre Plaza de Castelldefels l’acte de presentació de candidatures de Primàries Catalunya.
A Manresa, l’acte s’emmarcava dins la campanya que té lloc del 9 al 22 de febrer per tal de donar a conèixer els diferents candidats que concorren a les primàries i les seves propostes per a la ciutat. El dia 23 de febrer es faran les votacions presencialment al local de l’ANC de Manresa o a través de la pàgina web.

Aquest dia 23 vitaran una 50a de poblacions catalanes. Barcelona, L’Hospitalet, Terrassa, i Sant Just Desvern ja han fet les seves votacions.
Per als organitzadors de la campanya a Manresa, el número de candidats és tot un èxit.
L’acte va començar amb un minut de silenci per a la víctima i els afectats per l’accident de tren, i la presentació un a un dels candidats. Deu en total, ja que un d’ells no hi va poder assistir per motius laborals. Perfils molt diversos que acabaran configurant la llista que es presentarà a les eleccions municipals a Manresa per ordre de votacions.
Un cop definit l’ordre, amb els 11 candidats inclosos, s’acabarà de configurar fins als 25 necessaris per a presentar-se a Manresa per mètodes que primàries Catalunya encara ha d’acabar de definir.
Al finalitzar l’acte els candidats van signar el Segell Republicà, document creat a nivell nacional per Primàries per la República per garantir el compromís de totes les persones que participin en aquest procés democràtic amb un decàleg de bones pràctiques i amb una sèrie de valors republicans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *