setmana complicada en comunicacions per carretera i tren, amb un tràgic final! fins quan haurem de suportar unes comunicacions amb Barcelona lentes i perilloses sense que els polítics locals es plantin?

Voldria  expressar el condol a familiars i amics de la víctima mortal en l’accident entre dos trens ocorregut aquesta tarda, també desitjar una ràpida millora a tots els ferits i expressar el més gran rebuig a l’estat de les comunicacions que pateix Manresa i la seva comarca. E.P.D.

Una dona morta i un centenar de ferits en el xoc entre dos trens a Castellgalí

https://www.regio7.cat/fet-divers/2019/02/08/accident-tren-r4-manresa/526126.html

Estat en què han quedat els trens després de col·lisionar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *