No podem ni hem d’oblidar, que el Cor de Catalunya, té un Cor ennegrit, per les desgracies en comunicacions que ningú soluciona, fins ara era la carretera, per desgracia haurem d’afegir la RENFE

Gran parafernal per aquest rètol, quan és una cosa que molts pobles i ciutats llueixen fa dies, segurament una idea del PDeCAT nacional. Sense anar més lluny Sallent. Feu anuncis de coses útils i productives per la ciutat, no fem veure que som molt originals i és una cosa única. Tampoc el cor sembla molt adient, potser hauríem de tornar a treure el “COR NEGRE” de la Catalunya Central després dels accidents en carretera i tren que tenim.

foto de Desdoblament C-55 i l'abandonament de les comunicacions al Bages.

https://www.regio7.cat/manresa/2019/02/08/lajuntament-posara-manresa-gegant-al/526134.html

L’Ajuntament posarà un «Manresa» gegant al Pont VellEs tracta d’una actuació de potenciació de la marca de ciutat, amb un gran cor amb la lletra “M” al mig, utilitzant el logo de la marca Manresa, cor de Catalunya.

Primàries, són i som la ciutadania

Primàries, és un sistema obert, i el programa electoral s’anirà forjant amb les aportacions de la ciutadania manresana que s’hagi apuntat a aquesta nova manera de veure el municipalisme. Amb un control total de les persones, no basat en les decisions de les cúpules dels partits que a vegades estan molt lluny de la nostra ciutat, en quilometres i en consciencia sobre les necessitats de Manresa, com passa en l’actualitat masses vegades…
https://www.primariesmanresa.cat

CANAL TARONJA / Presentació dels candidats en el procés de les Primàries Manresa

http://www.canaltaronja.cat/central/manresa/presentacio-dels-candidatsen-primaries-manresa/

El flamant local de l’ANC de Manresa es va omplir per a la presentació dels candidats en el procés de les Primàries Manresa. Els 11 candidats es van juntar per primer cop poques hores més tard que el dissabte es fes al Teatre Plaza de Castelldefels l’acte de presentació de candidatures de Primàries Catalunya.
A Manresa, l’acte s’emmarcava dins la campanya que té lloc del 9 al 22 de febrer per tal de donar a conèixer els diferents candidats que concorren a les primàries i les seves propostes per a la ciutat. El dia 23 de febrer es faran les votacions presencialment al local de l’ANC de Manresa o a través de la pàgina web.

Aquest dia 23 vitaran una 50a de poblacions catalanes. Barcelona, L’Hospitalet, Terrassa, i Sant Just Desvern ja han fet les seves votacions.
Per als organitzadors de la campanya a Manresa, el número de candidats és tot un èxit.
L’acte va començar amb un minut de silenci per a la víctima i els afectats per l’accident de tren, i la presentació un a un dels candidats. Deu en total, ja que un d’ells no hi va poder assistir per motius laborals. Perfils molt diversos que acabaran configurant la llista que es presentarà a les eleccions municipals a Manresa per ordre de votacions.
Un cop definit l’ordre, amb els 11 candidats inclosos, s’acabarà de configurar fins als 25 necessaris per a presentar-se a Manresa per mètodes que primàries Catalunya encara ha d’acabar de definir.
Al finalitzar l’acte els candidats van signar el Segell Republicà, document creat a nivell nacional per Primàries per la República per garantir el compromís de totes les persones que participin en aquest procés democràtic amb un decàleg de bones pràctiques i amb una sèrie de valors republicans.

La PLATAFORMA CIUTADANA NO MÉS MORTS A LA C-55, estarem a la manifestació, donant suport a les víctimes i usuaris de RENFE, i reivindicant millores a la línia que fa anys s’haurien d’haver fet. Que la gent de la Catalunya Central no s’hagi de jugar la vida quan agafa el tren o la carretera C-55.

foto de Desdoblament C-55 i l'abandonament de les comunicacions al Bages.