Darreres activitats de l’any

Darreres activitats de l’any

 

Veníem de la setmana de Sta. Cecília, durant la qual vam poder gaudir de diferents activitats en família, al voltant de la sensibilització i el cant coral.

El temps de vigília nadalenca ha resultat ben intens, ja que a més de col·laborar amb l’Escola Municipal de música d’Artés, compartint vivència i cançons d’un concert ben “ric” i divertit (15 de desembre) el dia següent (16 de desembre) vam poder oferir un nou concert a la nostra escola, amb aportacions de les diferents agrupacions instrumentals de l’escola, a més de les intervencions dels diferents grups de cant coral.

Altres activitats que hem dut a terme han estat les visites “musicals” a diferents espais del poble de Moià  (Biblioteca municipal i residències geriàtriques) amb la qual cosa la “màgia” de la música s’ha fet expansiva, i amb ella us volem desitjar un molt bon any 2018.

L’equip de mestres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *