L’arc de la Lluna

“El passat divendres dia 5 de maig, l’auditori de l’Escola de música de l’Escola Pia, es va convertir, per una estona, en un “laboratori” creatiu, experimentant al voltant de la construcció d’instruments. “Els tres grillats”, “el tub volador”, i altres… amb el guiatge de Carles Tatjé, van omplir l’espai de música, color, i bon ambient. La segona part de l’experiència va resultar en clau de conte, “L’arc de la lluna”, explicat per Raül Benéitez, i durant el qual vam poder cantar, ballar, i escoltar els diferents sons d’alguns instruments creats.
L’activitat va ser organitzada per l’AMPA de l’Escola de música de l’Escola Pia, conjuntament amb la mateixa escola.
Gràcies a totes les famílies que ens vau acompanyar i visca la música!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *