Sant Jordi batega

Ens plau sortir al carrer, i concretament a la plaça, per compartir l’art de la música amb altres entitats del poble com “L’Espai musical” i “L’escola de dansa Somnis”, a més de tot el públic assistent, en una Diada especialment sentida. Gràcies a totes les famílies i especialment a l’alumnat per la seva entrega i bon fer.

Perfilem el darrer tram del curs.

Recordeu, el 9 de juny concert final! Enguany tractem, el “Rock català”.

Darreres activitats de l’any

Darreres activitats de l’any

 

Veníem de la setmana de Sta. Cecília, durant la qual vam poder gaudir de diferents activitats en família, al voltant de la sensibilització i el cant coral.

El temps de vigília nadalenca ha resultat ben intens, ja que a més de col·laborar amb l’Escola Municipal de música d’Artés, compartint vivència i cançons d’un concert ben “ric” i divertit (15 de desembre) el dia següent (16 de desembre) vam poder oferir un nou concert a la nostra escola, amb aportacions de les diferents agrupacions instrumentals de l’escola, a més de les intervencions dels diferents grups de cant coral.

Altres activitats que hem dut a terme han estat les visites “musicals” a diferents espais del poble de Moià  (Biblioteca municipal i residències geriàtriques) amb la qual cosa la “màgia” de la música s’ha fet expansiva, i amb ella us volem desitjar un molt bon any 2018.

L’equip de mestres.

Activitats setmana de Santa Cecília!

El proper dilluns dia 20 de novembre, coincidint amb la proximitat de la Diada de Santa Cecília, obrirem les aules, oferint-vos la possibilitat de participar en diferents propostes al voltant de la música, especialment del Cant Coral i la sensibilització. Ja podeu començar a formalitzar les vostres inscripcions. Sereu benvinguts/des!

FESTA DE SANTA CECÍLIA-2

 

Ens preparem pel concert de Nadal!

A l’assignatura de Cant Coral ja hem començat a treballar bona part de les cançons que oferirem per Nadal. Estem il·lusionats, perquè són cançons molt boniques, que podrem cantar a la nostra escola, però també perquè podrem compartir l’experiència del cant amb els alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Artés.

Endavant i amb il·lusió!

Document marc

Ens plau compartir-vos el nostre document marc, en el qual hi trobareu la informació més bàsica sobre el funcionament de la nostra escola.

Amb tot, sempre ens podeu visitar o escriure, per tal de conèixer més àmpliament el nostre projecte. Us recordem l’adreça electrònica.

escolademusica@moia.epiaedu.cat

Podeu clicar aquí,

Document marc