Activitats setmana de Santa Cecília!

El proper dilluns dia 20 de novembre, coincidint amb la proximitat de la Diada de Santa Cecília, obrirem les aules, oferint-vos la possibilitat de participar en diferents propostes al voltant de la música, especialment del Cant Coral i la sensibilització. Ja podeu començar a formalitzar les vostres inscripcions. Sereu benvinguts/des!

FESTA DE SANTA CECÍLIA-2

 

Ens preparem pel concert de Nadal!

A l’assignatura de Cant Coral ja hem començat a treballar bona part de les cançons que oferirem per Nadal. Estem il·lusionats, perquè són cançons molt boniques, que podrem cantar a la nostra escola, però també perquè podrem compartir l’experiència del cant amb els alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Artés.

Endavant i amb il·lusió!

CONCERT DE FINAL DE CURS

“A l’Escola de Música ens estem preparant per un recital “de cine”.
El proper 3 de juny, al matí, bona part de l’alumnat de l’escola, interpretarà diferents músiques pertanyents a bandes sonores de pel·lícules ben diverses. Serà doncs, i per tothom, un concert “de pel·lícula”!
Durant les setmanes prèvies al concert, les diferents agrupacions es van preparant, amb el guiatge dels seus mestres, per tal que músiques emblemàtiques com “Los chicos del coro”, “Titanic”, “Indiana Jones”, entre altres… sonin ben agradables a les orelles del públic assistent.
Ja tenim el passadís ben decorat!
 
Hi sou convidats/des!”

L’arc de la Lluna

“El passat divendres dia 5 de maig, l’auditori de l’Escola de música de l’Escola Pia, es va convertir, per una estona, en un “laboratori” creatiu, experimentant al voltant de la construcció d’instruments. “Els tres grillats”, “el tub volador”, i altres… amb el guiatge de Carles Tatjé, van omplir l’espai de música, color, i bon ambient. La segona part de l’experiència va resultar en clau de conte, “L’arc de la lluna”, explicat per Raül Benéitez, i durant el qual vam poder cantar, ballar, i escoltar els diferents sons d’alguns instruments creats.
L’activitat va ser organitzada per l’AMPA de l’Escola de música de l’Escola Pia, conjuntament amb la mateixa escola.
Gràcies a totes les famílies que ens vau acompanyar i visca la música!”

Música al carrer

La tarda del passat divendres 21 d’abril, gairebé en vigília de Sant Jordi, la Plaça de l’església de Moià va quedar “repleta” de música. Alumnat de l’Escola de música de l’Escola Pia van desfilar per l’escenari que el mateix Ajuntament de Moià va posar en disposició.

L’ambient que es va crear va ser especialment distès i agradable, i les melodies circulaven arreu, i amb l’afegitó de la bonança primaveral.

Agraïm la participació dels nostres alumnes, famílies, professorat, AMPA, tècnic de so, etc. així com al públic assistent per un acompanyament càlid i respectuós.

Fins la propera!