UN DIA QUALSEVOL

Són dos quarts de deu del matí. Un dissabte qualsevol. Un supermercat qualsevol. Els primers cotxes arriben,aparquen sota el  tendal, la xafogor ja és intensa. Gent normal de mitjana edat cap a la tercera.

Agafen el carro, algú maleeix no portar cap moneda d’euro o de cinquanta cèntims. Una noia una mica més jove i una mica més despistada aparca el seu Mini al sol. No agafa carret, en té prou amb el cistell que trobarà dintre. Tors es dirigeixen a l’entrada; tots volen ser els primers. Sembla una cursa de fórmula u. Arrenglerats els carros enfront de la porta, tots mirant la porta.

De cop i volta un segurata passa. Un vellet agafa més fort el carro. Una noia surt i mira el rellotge. Si ja són les deu, amb una clau obre la porta. Se sent per megafonia la veu que diu. Bon dia senyors clients…. . I els carros arrenglerats passen cap a fer la compra. És un dia qualsevol en qualsevol supermercat.

https://www.abc.es/espana/comunidad-valenciana/abci-fenomeno-mercadona-llega-portugal-horas-espera-y-colas-para-entrar-supermercados-201907091338_video.html

Ha començat la compra. Bona compra clients de supermercat.

Montserrat Vilaró Berenguer

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *