UN ANY DEL DIARI DE CASTELLAR DEL VALLÈS

http://blogscat.com/a/diaridecastellardelvalles/ciutadans-de-castellar-del-valles-ja-som-aqui/?fbclid=IwAR0Obtg9R1gloDswqWfTlei-K94vgV4_PWo1fXJDtqOeW4vaRbXqLkZm6Oo

A dia d’avui portem 2052 publicacions, 2053 amb aquesta.

Us hem explicat que en aquest període ens han deixat 123 veïns.

Que masses cases i persones han estat  objecte de robatori.

També, i malgrat que la confessió catòlica no passa els seus millors moments, el santoral que es celebra cada dia, avui a Barcelona, Sant Cugat i bona part del Vallès Occidental es celebra Sant Medir.

Hem comptat – i els ho agraïm infinitament – amb la col·laboració  puntual de plomes de nivell, i d’experts en qüestions de Patrimoni històric , i altres disciplines.

Al ensems en col·laborat amb altres mitjans :

Diari de BlanesGuimera.info . coneixercatalunya , tribunadelbergueda,

No hem aconseguit – i esperem fer-ho en algun moment del futur – la participació de les ‘capelles’ o ‘caucus’  castellarencs de ‘tota la vida’.

No hem aconseguit – i esperem fer-ho en algun moment del futur – que el Diari de Castellar del Vallès, sigui considerat una eina útil per a les escoles i instituts de Castellar del Vallès.

No hem aconseguit – i esperem fer-ho en algun moment del futur – que bona de  les Entitats socials, culturals, cíviques,.., ens facin arribar les seves activitats.

Hem tingut ofertes de ‘compra’ en tots els sentits de l’expressió, per raons obvies, hem desestimat les unes i les altres.

Hem patit alguns ‘contratemps’;  per així dir-ho no ens ha estranyat.

Sobretot però, hem aconseguit a dia d’avui tenir un nombre de 642 lectors fidels, i una mitjana diària que supera de llarg les 1000 visites, l’objectiu és clar, créixer, créixer, créixer ,.., seguint fidels però, als postulats del primer dia :

El Diari Digital de Castellar del Vallès arriba amb el desig d’obrir canals de comunicació i diàleg, amb ànims de compartir i no de ‘competir’, i amb la voluntat de recollir TOTES les veus.

Atès que som una publicació digital, les comunicacions que ens vulgueu adreçar, hauran de fer-se al correu electrònic [email protected], en el que haureu d’adjuntar un arxiu de text (formar word), i si és el cas un arxiu amb fotografia/es en format jpg.

SEMPRE us heu d’identificar, nom, cognoms, domicili, telèfon, DNI,.., encara que la publicació es vulgui fer en pseudònim.

Les entitats ens poden fer arribar d’aquesta mateixa manera les seves comunicacions. Això sense perjudici d’establir un sistema que permeti la publicació directa, quan es desenvolupi una activitat periòdica i/o regular.

Obrim amb la voluntat de romandre, i esperem comptar amb la col·laboració de tothom.

You may also like...

3 Responses

 1. Tere Afán ha dit:

  Felicitats per la feina ben feta, m’agrada molt sóc de Castelllar però visc a Sabadell i llegir el vostre diari em manté informada.

  • Tere Afán ha dit:

   Felicitats per la feina ben feta, m’agrada molt sóc de Castelllar però visc a Sabadell i llegir el vostre diari em manté informada.

  • DCV ha dit:

   Continuem necessitant alhora que el recolzament – que agraïm infinitament – la col·laboració de la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *