TALLER DE LECTURA GRATUÏT DE LA CREU ROJA

La majoria dels nostres majors es van veure obligats a deixar de banda les preferències personals per ingressar al món laboral, per aquest motiu el seu aprenentatge d’escriptura i lectura es va quedar fora o a mig camí.
La Creu Roja ha implantat aquest taller entre d’altres motius per ajudar a exercitar l’àrea visual, les habilitats motores i prevenir la degeneració cognitiva.
Aquesta activitat afavoreix en gran mesura a la gent gran i de mitjana edat ja que l’activitat neuronal del nostre cervell s’incrementa, afavoreix la concentració aconseguint així agilitat mental.
La força de voluntat és com un múscul que amb el temps pot enforteix els seus recursos de l’atenció. Mantenir la ment en moviment ajudarà a sentir-se més jove, feliç, integrat amb la seva comunitat i satisfet amb si mateix, el que es tradueix en una vida molt més plena i positiva, contagiada de la vitalitat i entusiasme el que suposa enfrontar-se al repte d’adquirir coneixements .
A més dels beneficis saludables del taller, hem rescatat l’escriptura i lectura que van aprendre la nostra gent gran en el passat, gairebé oblidat i el portem al present, tant és així que s’avança molt ràpid en l’aprenentatge.
Les classes estan plenes afecte i també de fitxes de treball que dia a dia van sent més constructives, avançades i plenes de il·lusió per la metes que s’aconsegueixen, perquè en aquests moments, per a ells més que una obligació és un plaer.
La satisfacció més gran d’aquest taller és la de donar solució a poder ampliar el seu cercle social, que puguin conèixer i contactar amb persones que s’oblidin per un instant de la solitud i al mateix temps omplir-munts de petons i abraçades. 
 
MAI ES TARD PER  ACONSEGUIR ELS SOMNIS

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *