SUBVENCIONS QUE ATORGA EL CONSISTORI MUNICIPAL A LES ENTITATS ESPORTIVES DEL MUNICIPI

L’ajuntament de Castellar acaba d’aprovar  la concessió de subvencions per a l’any 2019 a les entitats de Castellar.

Des de Diari de Castellar farem una anàlisi més a fons donat que són molts diners que reparteix l’ajuntament

D’entrada volem posar en relleu un parell de titulars.

Sige i el Museu de la Coca-cola grans beneficiaris

Al museu de la Coca-cola, ubicat al carrer Jaume I, un museu privat on hi podem veure material relacionat amb aquest producte, rep una subvenció de 2000 €. Aquest museu fins ara rebia 500 €/any, en concepte del mateix  museu i de les visites comentades. Caldrà saber per quin motiu aquest any la xifra s’ha multiplicat per 4.

L’altre és l’entitat que ja fa anys ha creat el mateix Sige, per poder optar a la subvenció municipal.

Club Esportiu Fit Jove Castellar (http://www.sigesport.es/castellar/) és una entitat sense ànim de lucre (https://seu.castellarvalles.cat/arxius/document/5399/arxiu/extracte_acords_de_junta_20161122.pdf), que aquest any rebrà una subvenció de l’ajuntament de 3.110 €.

En el web de l’Ajuntament hi pots trobar aquesta informació (http://www.castellarvalles.cat/15428/descriptiu/2455/) i també aquest altre enllaç: http://www.sigesport.es/castellar/category/fit-jove

Els treballadors de l’ajuntament de Castellar tenen la sort de poder-se fer socis de Sige per un preu inferior respecte la resta de persones del municipi. La veritat és que sobten tants privilegis per una empresa privada que gestiona un equipament municipal per a fer-hi el seu negoci.

 En aquesta enllaç podeu veure les subvencions que l’ajuntament ha concedit a les entitats esportives : https://actes.castellarvalles.cat/session/downloadItem/ff8080816c240e32016c2a56915c0000

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *