SABEU ON ERA EL ‘PÀS DEL CONTRABANDISTA’ A LA MUNTANYA DE SANT LLORENÇ DEL MUNT?.

Rebia un email en el que demanaven una informació que no tinc, penso però, que alguns dels lectors més ‘veterans’ la poden tenir, sabeu on era el ‘PÀS DEL CONTRABANDISTA’  a la muntanya de Sant Llorenç del Munt?.

L’ Ignacio Nadal, i moltes més persones agrairan/agrairem  saber aquesta dada, sou pregats de fer-nos-ho saber a l’email coneixercatalunya@gmail.com i/o castellardiari@gmail.com

Feu-ho circular perquè arribi a les persones i/o entitats que us sembli que poden donar resposta.

Hola:

m’adreço a vos per tal de si em podeu fer un cop de ma.

M’agrada l’excursionisme i ho entenc com la descoberta del territori, caminen per conèixer, i en coherència, procuro informar-me de per on vull passar, etc.

Soc soci d’una entitat excursionista, i ho havia estat d’altra, i des de fa ja uns anys preparo sortides per els socis i convidats de l’entitat, i fidel a la descoberta del territori, miro de fer un intent de ressenya de la sortida i tot sovint, cercant informació a la xarxa, acabo “tirant” del vostre blog per tal d’informar i informar-me sobre el recorregut que volem fer.

Gràcies pel “tros de feinada” que feu.

Ara tinc entre mans una tasca molt divertida que es la de intentar ubicar els indrets per on van passar els socis de la meva entitat però ja fa uns anyets, 1930…

A partir dels butlletins antics de l’entitat, a on apareixen les sortides que feien, la tasca es ubicar sobre el mapa el que feien, i també cercar informació dels llocs, historia, curiositats, etc. amb l’intenció de fer una ubicació temporal, per exemple, cercar una foto a on apareix Sant Romà de Sau abans de ser engolit per les aigües.

L’excursió que estic treballant ara es una al “Llegendari Sant Llorenç de Mun” el dia 1 de Maig de 1932:

He trobat tots els indrets citats menys el PÀS DEL CONTRABANDISTA, he mirat cartografia antiga, etc, m’he adreçat al Parc, i tampoc m’han pogut dir res.

¿ Es possible que sigui un antic nom del Coll d’Eres o del Coll d’Estenalles?

Potser em podeu dir alguna cosa, i com he vist que teniu també alguns articles sobre Can Pobla, vull entendre que es el Campobla que surt a la ressenya del butlletí, i que teniu manera de comunicar-vos amb Ignacio de Quadras Pinos, vull entendre propietari o vinculat a la propietat de Can Pobla, potser em podeu aportar alguna informació.

Agraint la vostra atenció i amb la seguretat de comptar amb la vostra col-laboracio, rebeu una cordial salutació.

Ignacio Nadal

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *