REVISA EL TEU REBUT DE GAS NATURAL/NATURGY

Un aconsellem fer-ho TAMBÉ  amb TOTES les companyes que avui DIUEN que donen el servei de gas i/o d’energia elèctrica.

Revisa concretament l’epígraf  SERVEIS QUE TENIU CONTRACTATS

En cas de tenir-ne un o mes, DEMANA UNA CÒPIA DEL CONTRACTE, així sabràs quins serveis pots reclamar, i sobretot  a QUI els has de demanar. Actualment  bona part de les companyes de serveis NO TENEN EMPLEATS  i subcontracten amb altres empreses la prestació d’aquestes feines. AIXÒ, ha de constar en el contracte, com és també DEL TOT NECESSARI que aparegui la vostra firma.

Si us l’envien – ens consta almenys un cas en que no ho han fet – , i NO APAREIX LA VOSTRA SIGNATURA, poseu-ho en coneixement de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC)  a  Castellar del Vallès,  la trobareu a l’edifici del Mirador.

Si viviu sols, recordeu que només es pot demanar advocat d’Ofici si els ingressos BRUTS , NO superen els 1.100€ mensuals aproximadament. El fet de no tenir pressupostos  no permet fitxar la quantitat exacta.

Aquestes conductes poden ser qualificades com estafa, maquinacions per alterar el preu de les coses,… , en el vigent Ordenament Penal.

You may also like...

1 Response

  1. 24/02/2019

    […] i estem pendents de les gestions d’un abonat que reclama un cobrament indegut, a GAS NATURAL/NATURGY  que acabarà possiblement als jutjats de Sabadell per denuncia pels presumptes delictes […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *