RADIOGRAFIES I PISCINA D’ESTIU

Explicàvem suara, que la radiografia es un dels millors sistemes per ajudar a fixar un diagnòstic, tant en matèria de traumatologia, com en altres àmbits de la salut, com per exemple les malaltes de l’aparell respiratori. Fins no fa gaires anys TOTS ELS METGES en tenien un aparell a la consulta privada, i circulaven vehicles que portaven incorporat aquest sistema, per a fer radiografies en els mateixos centres de treball.

El fet que avui Castellar del Vallès, amb més de 24.000 habitants no disposi – ni en el àmbit privat, ni en el públic – d’aquesta eina diagnostica, segur que té moltes explicacions ‘tècniques’, i  per descomptat alguna més ‘simple’ com que per al REINO DE ESPAÑA, en matèria de salut Catalunya ‘no té importància’, i per descomptat de Castellar del Vallès no en saben ni la ubicació.

En la propera campanya electoral apareix en bon part de les propostes polítiques fer una piscina d’estiu, instal·lació del tot necessària, cal afegir TAMBÉ un servei – si cal municipal – de radiologia, que eviti desplaçaments a Sabadell, Terrassa,…, i que ajudi  evitar alguna defunció.

Piscina si, i radiòleg també, oi?.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *