PROPOSTA DE SORTIDA PEL VALLÈS OCCIDENTAL PER ALS QUE NO VOLEN CAMINAR.

Tinc un bon amic, el Joan Navazo Montero, que tot sovint en demana consell per fer sortides d’un dia per Catalunya, els requisits exclouen fer caminades – ni llargues, ni curtes -, recordo que el Joan Moliner  Manau, l’hostaler de Sant Jaume de Vallhonesta, feia unes definicions potser irreverents, però absolutament entenedores,  ‘  sortides per a coixos i prenyades’, o ‘ sortides cotxe-taula’. Us convido a fer la vostra definició a l’email castellardiari@gmail.com

Per aquesta setmana calorosa aconsellava al Joan Navazo Montero, fer una sortida matinal – amb cotxe – pel terme de Montcada i Reixac que li permetés tornar a casa a l’hora de dinar.

La primera visita, l’església de  Santa Maria , i del Sagrat Cor de Jesús, la trobareu amagada en un bosquet a la dreta de la carretera N-150 un cop superada  el mític local de restauració de Ca la Roser, Q.E.P.D.

Fotografia . Antonio Mora Vergés

La segona visita demana creuar tota la població i àdhuc el riu Besós fins a incorporar-vos a la carretera BV- 5001 en direcció a Sant Fost de Campsentelles, a la dreta trobareu una indicació Sant Pere de Reixac.


Fotografia . Antonio Mora Vergés

En la tornada a casa que fareu per Santa Perpetua de Mogoda en direcció a Sabadell per la carretera B-140, trobareu indicada a la dreta Santa Maria de l’Antiga.


Fotografia . Antonio Mora Vergés

Que us cal?, un vehicle,  aigua – a l’estiu acostuma a fer calor -, si us agrada la fotografia, màquina de retratar i/o mòbil, ganes de passar un matí distret, fent alhora un xic de ‘cultureta’.

Com ho veieu?.

Per descomptat si feu la sortida – total o parcialment –  ens encantarà publicar les vostres fotografies, i fins la vostra crònica al Diari de Castellar del Vallès, esperem amb ànsia les vostres noticies a l’email castellardiari@gmail.com

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *