PROPOSTA DE SORTIDA PEL MOIANÈS PER ALS QUE NO VOLEN CAMINAR.

Tinc un bon amic, el Joan Navazo Montero, que tot sovint en demana consell per fer sortides d’un dia per Catalunya, els requisits exclouen fer caminades – ni llargues, ni curtes -, recordo que el Joan Moliner Manau, l’hostaler de Sant Jaume de Vallhonesta, feia unes definicions potser irreverents, però absolutament entenedores, ‘ sortides per a coixos i prenyades’, o ‘ sortides cotxe-taula’. Us convido a fer la vostra definició a l’email [email protected]

Havíem fet una proposta per la comarca del Vallès Occidental, i l’adreçava ara al Moianès, on feia una primera parada al terme de Castellcir, a l’antiga parròquia de Santa Coloma Sasserra, accessible per una pista de terra de bon transitar, en el camí veurà la capella de la Talladella, advocada primer a Sant Josep, desprès a la Sagrada Família, i encara més tard a la Mare de Déu del Pilar, a la seva arribada al paratge de Santa Coloma Sasserra el rebrà el Roure màgic del Giol.

Fotografia. Antonio Mora Vergés

La segona parada – en aquesta ocasió només en farem dos – serà al final del polígon industrial de Castellterçol, on amb un mínim esforç – menys de 100 metres – podrà visitar l’antic rentador del Roquer.

Fotografia. Antonio Mora Vergés

Feta la visita, per la mateixa carretera tornada a casa per dinar amb la resta de la família.

Ah!, els embotits de Castellterçol tenen una llegendària fama, escrit queda.

Que us cal?, un vehicle,  aigua – a l’estiu acostuma a fer calor -, si us agrada la fotografia, màquina de retratar i/o mòbil, ganes de passar un matí distret, fent alhora un xic de ‘cultureta’.

Com ho veieu?.

Per descomptat si feu la sortida – total o parcialment –  ens encantarà publicar les vostres fotografies, i fins la vostra crònica al Diari de Castellar del Vallès, esperem amb ànsia les vostres noticies a l’email [email protected]

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *