PER A TOTS HI HA UN DIA PER ESTAR PENJANTS A LA CARNISSERIA.

Feia dies que s’anaven trobant cadàvers en els que l’ull dret havia estat foradat amb  un projectil  9 x 19 Parabellum disparats amb una Luger, pistola  construïda a la fàbrica alemanya d’armes Deutsche Waffen und Munitionsfabriken  segons estàndards precisos,  i  de la que tothom diu que té una llarga vida útil.

El nom Parabellum prové de la màxima llatina Si vis pacem, para bellum (“Si vols la pau, prepara la guerra”)

Les recerques policials, fetes arreu del món – als EEUU, el nombre de morts, en la seva majoria policies implicats en successos de brutalitat i/o excessos , augmentava de manera exponencial – no trobaven cap fil d’investigació.

M’explicaven que algú coincidia amb un senyor molt interessat en el patrimoni històric al menjador del  Restaurant Santuari de Montgrony, Gombrèn  a la comarca del Ripollès.

La conversa, molt interessant,  portava a la inevitable pregunta, vostè de que treballa?

L’home contestava, soc un sicari, i treballo SEMPRE fora del país, la feina aquí la fan, o la faran, sicaris vinguts de l’estranger.

I quina és la seva feina?.

La contesta, sense cap passió, va ser, executar als que em designen com persones que han desobeït  el mandat de Déu, concretament aquell que diu “  si el que veus amb el teu ull dret et fa desobeir a Déu, és millor que t’ho treguis i el llencis lluny”.

El que preguntava, va sentir un calfred, que no va passar inadvertit al sicarino pateixi, nosaltres no ens hem vist, aquesta darrera part de la conversa ha estat un malson que li costarà d’oblidar, i alhora li recordarà que és millor SEMPRE, no fer preguntes inconvenients a desconeguts.

L’home va pagar amb efectiu, i es va acomiadar molt amablement.

Ah!, no faci fotografies amb el mòbil i/o la càmera, té una família molt maca, records a la seva esposa Marta.

Aquest  malson potser no l’oblidarà mai, oi?

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *