OMIC. OFICINA MUNICIPAL D’INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR DE SABADELL. ANTIC DESPATX LLUCH. VALLÈS ORIENTAL

Les OMIC atenen moltes queixes dels mal dits – en el sentit de que el nom no fa la cosa, i potser, potser, potser, per alguns també en el de ‘maleits’ – serveis d’atenció telefònica, quina ‘funció’ bàsicament és fer perdre el temps, la paciència i els diners als ciutadans usuaris. Tothom ho ha patit, oi?. Llargues esperes, màquines, màquines, màquines , i finalment una veu – que sembla humana – que t’explica que has de trucar a un altre telèfon – sobretot si vols reclamar -.

Esperem que el Parlament de Catalunya reguli el tema, i/o que els jutges apliquin el mateix criteri que amb la Generalitat de Catalunya, i posin en presó preventiva a tots els membres dels Consells d’Administració.

De l’edifici en diuen a : http://www.sabadell.net/Fitxes/FitxesPepps/pagines/025-A.htm

Despatx entre mitgeres amb façana principal d’estil modernista donant al carrer Indústria. L’edifici presenta una doble identitat en el disseny i concepció: indústria-oficina, que es manifesta en la practicitat organitzativa dels edificis industrials, i la qualitat dels acabats i l’ornamentació típica dels edificis nobles.La composició de l’edifici és clarament simètrica, amb petites variacions en la planta com a resultat de l’adequació a la geometria del solar.

AUTOR: Batllevell i Arús, Juli. 1908

http://invarquit.cultura.gencat.cat/Cerca/Fitxa?index=0&consulta=&codi=27704

Va ser un encàrrec de Joaquim Taulé Soley per a despatx tèxtil: l’espai per a la comercialització de les teles. L’any 1936 l’adquirí l’empresari Fèlix Lluch Soler i d’aquí prové el nom de Despatx Lluch.

Despatx entre mitgeres, de planta baixa i pis. Façana de llenguatge modernista però compositivament simètrica. A la planta baixa hi ha unes grans finestres i al pis, una galeria amb columnetes decorades amb motius florals (manca la barana de fusta i ferro forjat que hi havia). Els materials emprats són el maó vist, l’estuc, la pedra al sòcol i la ceràmica als ampits de les finestres. L’interior és format per dues grans naus, a la planta baixa hi ha un petit altell. L’estructura és metàl·lica.

L’edifici construït era una mica diferent al projectat, ja que aquest últim tenia una planta més d’alçada i una façana plana en lloc de la galeria. La disposició funcional de la planta era la mateixa.

Autor. https://ca.wikipedia.org/wiki/Juli_Batllevell_i_Ar%C3%BAs

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *