L’associació Dona Cançó coordina un acte amb una actuació a Castellar del Vallès el 26 de novembre, dins de la Campanya 25N per a l’eradicació de la violència cap a les dones.

L’objectiu és promoure la denúncia social i la reflexió al voltant de les diferents formes de violència cap a les dones.

Cita a les 18.h a la Sala d´actes de l’Auditori per a la lectura del manifest i a les 18.30 concert “Vida de mujeres” amb Lucila Laske i Claudio Cesar.

Dona Cançó és una associació sense ànim de lucre que porta més de deu anys treballant per les dones. Impulsa a dones artistes amb l’ objectiu d´incidir en la transformació social i en l´empoderament de la dona, a través d´espais de creació, esdeveniments, actuacions i tallers, promovent campanyes per a la igualtat i generant sinergies entre institucions.

Ens encantaria que ens acompanyessis i col·laboresis en la difusió del esdeveniment. Dona Cançó és una aposta segura per una cultura sostenible amb un clar impacte social. Suma´t a aquesta complicidat!

Equipo Comunicació Dona Cançó

gestiodonacanco@gmail.com

www.donacanco.com

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *