LA TINTA TÒXICA

En un país oriental, quan el fred emblanquinava les muntanyes, i a les gran ciutats es començaven a penjar els llums de Nadal, es duien a terme eleccions per escollir als representants que formarien part de la Camara Legislativa que s’encarregava de legislar i controlar l’acció del govern.

El sistema polític estava fortament afectat per la corrupció, i ningú atorgava cap confiança als que havien de vetllar perquè el procés electoral fos net i transparent.

Encara que el sistema electoral preveia que els mandats durarien 4 anys, la convocatòria actual era la quarta en quatre anys , i com malgrat totes les estratagemes no sortia allò que volien els que tallaven el bacallà, es tornaven a convocar noves eleccions, això comportava una despesa descomunal, que s’aconseguia retallant serveis públics i augmentat taxes i impostos.

Corria la brama que la darrera malèfica pensada havia estat la de fe servir tintes tòxiques per imprimir els sobres i paperetes d’algunes de les opcions polítiques que es presentaven.

Els observadors internacionals aconsellaven portar guants d’un sol us per anar a votar.

Malgrat els avisos, més de la meitat dels electors presentaven símptomes d’enverinament a les porques hores d’haver anat a votar.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *