LA PEPITA

La Pepita anomenada també algunes vegades Fina, és una dona de mitjana edat . La seva formació és la d’una dona de mitjana edat mare de família. La seva vida són els seus fills i la seva família, incloent  el marit al que però, moltes vegades engegaria ben lluny.

La Fina avui te una mica de feina, anar a comprar a la botiga del poble, després anar a la farmàcia,  i pensa acostar-se  a veure al metge local, té un constipat que no s’acaba de guarir i té por que  no esdevingui quelcom més greu, ella és una mica negativa. Ja li diu la xicota del fill que sempre ho veu tot negre. Ella pensa que la Sonia és una mica bleda i que potser no convé al seu fill, però calla, com sempre calla.

La Fina treballa de tardes també de caixera en una gran superfície comercial.  Avui ha anat una mica esverada i s’ha vestit amb el primer que ha trobat. Pantalons texans , camisa texana, jersei blau i a sobre una caçadora que va comprar en una botiga xinesa per internet i abriga molt, és negra i li va una mica gran, però sols valia quinze euros , doncs això que no té d’amoïnar-se gaire. Com que l’habitació quasi a les fosques les botes sols se les calça i surt corrents, té feina per fer.

La compra li va prou bé, la botiga quasi buida i el pa sembla tou. A la farmàcia el farmacèutic no té gaires ganes de xerrar, molt millor.

Veu en entrar al consultori mèdic que està quasi buit, guaiiii! pensa. S’asseu i en el moment de fer-ho li cau el món a sobre. Porta una bota de color vermell i una bota de color blan. Amb les presses no ha mirat els peus.

Quasi es posa a riure sola, no li havia passat mai portar una sabata de cada color. Pensa que potser està una mica sonada, però es diu que no. Ara un altre dia no es posarà les botes a les fosques. Que deu pensar la gent. I es posa a riure sola. Això no ho explicarà a la seva família

Montserrat Vilaró Berenguer

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *