IN MEMORIAM. EL XIRINGUITO DE CAN FLORES DEL PORT DE BLANES. LA SELVA. GIRONA. CATALUNYA

Hi ha noticies que son el tot previsibles en molts terrenys, per exemple,  en el terreny de la política tothom espera que en un termini força breu s’apagui l’estrella de Alberto Carlos Rivera Díaz, en aplicació d’aquella màxima “ pots enganyar a tothom durant algun temps; fins i tot pots enganyar a algunes persones durant molt de temps; però no pots enganyar a tothom tot el temps”, que s’atribueix a Abraham Lincoln (Sinking Spring Farm, Kentucky, 12 de febrer de 1809 – Washington, D.C., 15 d’abril de 1865)

En aquest terreny, el de la política, s’espera també que s’apagui aviat l’estrelleta de l’inefable Pablo Casado Blanco

Altres però, et sorprenen i/o en corprenen;  el Joan Portas Perpiñà publica unes imatges en les que podem veure com començava el xiringuito de Can Flores, i em deixava si més no astorat el llegir, “durant molts anys va ser un dels referents a Blanes per anar a fer els àpats, però tot el que comença, acaba. Ahir em van fer saber que, més de seixanta anys després de la fotografia, el negoci tancaria les portes el proper dia de Sant Joan”. Si ho entenc bé, tancarà demà.

 

 

Us deixo un vídeo https://www.youtube.com/watch?time_continue=141&v=7yeRdkMtcy4 que a partir d’ara mateix esdevindrà un document històric.

Hi ha feina a fer per explicar amb pels i senyals la història d’aquesta casa que obria les seves portes l’any 1958

You may also like...

1 Response

  1. 28/07/2019

    […] EL XIRINGUITO DE CAN FLORES […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *