Hola!

Primer de tot, em presentaré:

Em diuen Anna,de Sentmenat des dels 6 anys,mare de l’Eloi,m’encanta escriure,i per això he decidit començar aquesta aventura dins del Diari de Castellar,per poder explicar tot el que amaga el meu poble,amb històries verídiques o potser no,això ho deixo a la vostre imaginació,simplement us regalo uns minuts de desconnexió del món real,on tot sembla que sigui política i/o futbol,i mai puc entendre quin ordre de prioritat tenen primer.

Efectivament la de la foto no sóc jo,ella és la Muna,la més feliç de tots,ara ja fa temps que descansa justament en aquest camp,als peus del Castell de Sentmenat,però sempre va amb mi,sempre forma part del meu jo,de fet,sense ella,aquesta foto seria com moltes que s’han fet al Castell,però amb ella tot és diferent,tot. Amb ella ,farem molts viatges aquí,ja que moltes vegades serà la protagonista,per això,era important que també la coneguéssiu.

L’altre protagonista serà l’Eloi,el meu fill, ara té 1 any i mig,i a vegades és important veure les coses amb ulls de nen,sorprendre’t quan s’encenen els fanals,com si mai ho haguessis vist,riure d’una ganyota o posar-te a ballar simplement perquè et ve fe gust. Recordes quan va ser l’última vegada que ho vas fer? Doncs això intentarà l’Eloi amb les seves aventures per Sentmenat.

Crec que ,de moment ja hi ha prou informació,ara ,quan em tornis a llegir,ja no et seré desconeguda ,ja pots tenir una referència i si més no,una mica més de curiositat per continuar a llegir.

Fins la propera!

Anna44

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *