Excessos en l’aplicació del Reglament general de protecció de dades

M’explicaven el cas d’un parell de germanes, una de les quals havia d’ingressar en un hospital per a sotmetre’s a una intervenció quirúrgica , com anàvem amb el seu vehicle, la conductora va deixar a la seva germana a la porta de l’hospital, i va anar a deixar el cotxe en un pàrquing.

Feta la feina va anar a l’hospital i en no veure a la seva germana, va demanar al personal d’informació on es trobava, va donar nom, cognoms, i la seva sorpresa va ser majúscula, ‘no estem autoritzats’ a donar-li aquesta informació. Fins aquí l’explicació que em donaven.

En algun centre sembla que quan es demana informació relativa a una persona que està ingressada, diuen també ‘no estem autoritzats’.

Per endavant la meva resistència a creure que es pot donar aquest nivell d’estultícia.

Si us trobeu en una situació semblant, truqueu al 112, i demaneu la intervenció urgent de la Policia davant la ‘possible realització d’un segrest per part de l’hospital’.  El REINO DE ESPAÑA té una llarga tradició delictiva en l’àmbit hospitalari – recordeu els casos de ‘nens perduts’. Demaneu també socors a d’altres persones que s’estiguin esperant, i per descomptat esbombeu tant com sigui possible aquests casos als mitjans públics.

Amb la vostra seguretat, la de  la vostra família, i la dels ciutadans en general, no permeteu que hi jugui ningú.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *