EL DESENVOLUPAMENT TÈCNIC PROVOCA EL SUBDESENVOLUPAMENT HUMÀ?

La lectura de que Caseres a la mal dita comarca de la Terra Alta manté oberta la seva sala de cinema en portava a fer-me la pregunta del títol.

https://www.elperiodico.cat/ca/societat/20170311/el-cine-mes-vetera-de-catalunya-es-en-un-poble-de-270-habitants-5891252

Quan un  poble creix cal que perdi les seves essències?.

Castellar del Vallès presumeix d’haver assolit la xifra de 24.000 essers humans al cens.

Caldes de Montbui amb 17.187 persones censades  a darreries de l’any 2017, podríem dir  que ‘ciutadeja’ si la comparem amb la nostra Vila?.

Si ens comparem NOMÉS en el cinema estem empatats, si ho fem amb el comerç, Caldes de Montbui ens guanya,  si ho fem amb el turisme – ells tenen l’avantatja de les termes -, ens torna a guanyar.

Sembla clar que no és el nombre de veïns la clau per entendre-ho, fins al cens de 1990 estàvem per davant en nombre d’habitants, i des d’aleshores han continuat creixent, a un ritme però molt diferent al de Castellar del Vallès, sembla que els calderins de naixença i/o d’adopció han sumat esforços per ‘ fer Caldes’; vosaltres teniu aquesta mateixa  percepció entre els castellarencs de naixença i els d’adopció?

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *