DESPERFECTES A LA VIA PÚBLICA AMB RISC PER A LES PERSONES. 010

A partir de demà si constateu que no s’ha produït l’arranjament ens ho podeu fer saber a castellardiari@gmail.com , així diferenciarem  els desperfectes que ja han estat objecte de publicació i els que aniran sortint de forma periòdica.

Quin pressupost hi ha per arranjar la Placa  de la Llibertat, i les Places que afronten al carrer  del Dr. Rovira.

Continuem, la llista és llarga i tendeix a créixer.

EL MANTENIMENT DE LA VIA PUBLICA A CASTELLAR DEL VALLÈS PENSEU QUE S’ESTÀ FENT DE FORMA CORRECTA ?.

Ens preocupa la desatenció del Consistori amb almenys una persona que va denunciar danys com a conseqüència del mal estat de la via publica. Esperem la reacció dels grups d’ ERC, Decidim Castellar i PDeCAT

Hola normalment no comento res per Facebook , en aquet cas però, he de dir que la veritat es una llàstima que estiguin així les voreres del poble, i quant caus i denuncies passa un any i encara et diuen des de l’Ajuntament que podria ser que la assegurança que te el Ajuntament diguin que com la vorera es ampla podia passar per un altre lloc de la vorera, estic molt disgustada per que es la meva mare que porta un any amb el hombro [ espatlla] trencat i encara li diuen això .

Sota el Calissó, rajoles ‘perilloses’.

Cohèlet 7,1 , recull una expressió escaient ; una bona anomenada és millor que un bon perfum.

Podeu enviar-nos fotografies de desperfectes a la via pública a castellardiari@gmail.com , expliqueu-nos el lloc en que es troben, la data en que fèieu la fotografia i si fos el cas en que consisteix el desperfecte. Si és obvi, aquesta ampliació no cal.

Fa segles ser ‘carrer de Barcelona’ suposava un plus de llibertat, avui Castellar del Vallès, és en el pitjor sentit un ‘carrer de Barcelona’.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *