DELS MAL DITS SERVEIS D’ATENCIÓ TELEFÒNICA

Alguns recordareu encara – sens dubte amb nostàlgia – l’època en que les companyes de serveis – de tota mena i condició – tenien OFICINES D’ATENCIÓ AL PÚBLIC.

Això s’ha substitut pels mal dits serveis d’atenció telefònica, que serveixen bàsicament per fer perdre el temps, la paciència i els diners als ciutadans usuaris.  Tothom ho ha patit, oi?. Llargues esperes, màquines, màquines, màquines , i finalment una veu – que sembla humana – que t’explica que has de trucar a un altre telèfon – sobretot si vols reclamar -.

Publicàvem el cas de MOVISTAR/TIMOFONICA, i estem pendents de les gestions d’un abonat que reclama un cobrament indegut, a GAS NATURAL/NATURGY  que acabarà possiblement als jutjats de Sabadell per denuncia pels presumptes delictes d’estafa i/o maquinació per alterar el preu de les coses. Esperem que el Jutjat, ordeni la presó preventiva del CONSELL D’ADMINISTRACIÓ, com feia en el cas de la GENERALITAT DE CATALUNYA.  Ho diem per allò del ESTADO DE DERECHO, i de la IGUALDAD ANTE LA LEY, …

Si teniu males experiències – segur  que si – poseu-ho en coneixement de la OMIC,  Oficina Municipal  d’Informació al Consumidor, i sobretot feu-nos-ho saber a castellardiari@gmail.com , alhora que ho publicarem – sense les vostres dades personals –  farem un rànquing de les pitjors companyes.

http://es.globedia.com/perder-clientes-servicio-atencion-telefonica

You may also like...

1 Response

  1. 26/02/2019

    […] que el nom no fa la cosa, i potser, potser, potser, per alguns també en el de ‘maleits’ – serveis d’atenció telefònica, quina ‘funció’ bàsicament és fer perdre el temps, la paciència i els diners als ciutadans […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *