DELS ABUSOS ECLESSIALS I ELS COMESOS PER ALTRES CORPORACIONS DE DRET PUBLIC I/0 PRIVAT

L’església catòlica, apostòlica i romana està de tristíssima actualitat pels abusos de tot ordre duts a terme en el si d’aquesta ‘Empresa’.

Jorge Mario Bergoglio ( Buenos Aires, el 17 de desembre de 1936 )  el 266è Papa de l’Església Catòlica, que escollia el nom Francesc, deia en relació a aquesta xacra :

“No s’ha de tapar mai cap abús com era costum en el passat ni s’ha d’infravalorar perquè la cobertura de l’abús fa que el mal d’estengui i afegeix un nivell adicional d’escàndol. En particular cal que desenvolupem una nova aproximació eficaç per la prevenció en totes les institucions en l’àmbit de l’activitat eclesial”

https://www.rac1.cat/info-rac1/20190224/46661167945/papa-francesc-abusos-esglesia-roma.html

Dissortadament estenia aquest comportament  també a altres Corporacions, recordeu  allò del ‘i tu más’ com  argumenta defensiu dels corruptes ?. Això ha comportat l’emprenyament -legítim- de les víctimes i de TOTES LES PERSONES HONRADES DEL MÓN que no formen part de cap d’aquests col·lectius.

“El discurs del papa és una bufetada a totes les víctimes de la pederàstia clerical que hem vingut de tots els cinc continents que hem vingut a Roma per protestar. S’ha passat la meitat del discurs parlant dels abusos fora de l’Església i nosaltres hem patit abusos dins de l’Església i per part de sacerdots, bisbes i mestres catòlics”.

No hi ha cap dubte en relació als abusos duts a terme per qualsevol col·lectiu, i dels que caldrà TAMBÉ demanar responsabilitats als culpables.

 

El que NO TOCAVA es ‘fugir d’estudi’, i donar – una vegada més – la raó a l’Ermessenda de Valrà  que recorda una afirmació que naixia a Tortosa, ‘ el més tonto, pot ser Bisbe’ , i podeu afegir qualsevol càrrec al que s’accedeixi per designació.

Tothom espera que la justícia divina sigui una realitat, ara i avui però, la ciutadania voldria que ‘funcionés’ la justícia humana.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *