Cròniques del país oriental on regalaven màsters

En un país Oriental hi havia un Califa,… , recordeu aquesta entrada del conte?.

Doncs ara hi ha una nova versió, en aquell mateix país Oriental, només tenien estudis i preparació AUTÈNTIQUES els fills/es de les famílies de classe treballadora, els plançons dels oligarques rebien – per ser ells qui eren – títols acadèmics, sense haver ni d’anar a l’escola, a l’institut, a la Universitat,…, en la seva majoria tenien un vocabulari molt limitat, i un total desconeixement de les altres llengües que es parlaven al país Oriental, i a la resta món.

Això es traduïa en l’absoluta desconfiança dels súbdits en els metges, advocats, arquitectes, enginyers,.., fills de les famílies de la oligarquia, als que definiria com ‘rics del cagar’ l’actor català Joel Joan i Juvé (Barcelona, 2 de novembre de 1970)a la sèrie ‘Plats Bruts’, us en recordeu ? .

Aquesta anòmala situació va fer que de forma ‘natural’ les ‘bones persones’ evitessin fins on els era possible relacionar-se amb els ‘rics del cagar’ i aquelles famílies i/o persones que els servien i/o protegien.

Això va arribar també – las ciencias  adelantan que es una barbaridad – a coneixement de la resta dels països del món, que refusaven – molt cordialment – atorgar responsabilitats REALS als enviats per govern del Califa.

Ja us deveu imaginar com va acabar tot plegat, oi?.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *