CONTES DEL REINO DE ESPAÑA

Havíem publicat CONTES DE LA XINA, i  ens arribava ara un altre relat fabulat ,  referit en aquesta ocasió al REINO DE ESPAÑA

A priori es constata una GRAN diferència en les dades, segons vinguin de fonts “oficials” de  Madrid, o des d’altres indrets, com Catalunya.

Està clar però, que la Covid.19 no entén de llengües, i la seva mortaldat i letalitat és la mateixa arreu del món, oi?.

https://www.elmundo.es/ciencia-y-salud/salud/2020/05/15/5ebe3d6221efa0f9718b4602.html

https://beteve.cat/societat/coronavirus-catalunya-ultima-hora/

ESPAÑA    230183      27459        11,93         %

CATALUNYA     63114        11477        18,18         %

ESTIMACIÓ  DE VICTIMES AL REINO DE ESPAÑA          71923       

La diferència entre les víctimes “oficials” i les que ens dona l’extrapolació de les dades de Catalunya, son conseqüència de criteris diferents per part d’uns i altres,  els ‘oficials’ només comptem els morts ALS HOSPITALS als que se’ls havia fet la prova – no queda clar, fins i tot, si a TOTS ELS HOSPITALS -, i els altres comptem els morts que presentaven símptomes   sense tenir en compte l’indret on es produïa l’òbit.

El sistemes de recompte en altres llocs del món, encara incloïen conceptes com, només aquells en que la Covid.19 era la causa PRINCIPAL del traspàs.

Les informacions “oficials” no son fiables, ni a la Xina, ni a bona part dels països;  les  “Fake news”  les expliquen TAMBÉ els portantveus polítics.

 Patir o no la Covid.19 en bona part és atribuïble a l’atzar.

També però, i a l’espera de que es facin  les proves a TOTA LA POBLACIÓ,  de la troballa de fàrmacs i/o vacunes EFECTIVES, la ciutadania només té una opció, ADOPTAR TOTES LES MESURES PREVENTIVES QUE PUGUI, això vol dir fer allò que aconsella el sentit comú, evitar les aglomeracions, anar amb mascareta SEMPRE als llocs tancats, i continuar seguint les informacions malgrat ser conscients que NO ENS DIUEN LA VERITAT.

Aquí ha fallat fins l’apuntador.

Que feien els Organismes públics encarregats de vigilar els perills sanitaris?

Perquè no es va donar crèdit als avisos/informes  que de ben segur es van enviar des de les representacions diplomàtiques?

Perquè ens amaguen el nombre REALS DE MORTS?.

Perquè ens amaguen la identitat de les víctimes?

Perque?

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *