CAPELLETES

Parlem en el sentit de; conjunt de persones unides per una mateixa manera de pensar en matèria política, religiosa, literària, etc., contra el parer de la generalitat o d’altres sectors d’opinió.

I, no -en aquesta ocasió – de les capelletes de visita domiciliaria , tradició que es manté encara a Castellar del Vallès.

Les capelletes existeixen per arreu, vagi això per endavant, a les grans ciutats, a les mitjanes, a les petites, a les viles, als pobles, als nuclis agregats, als dispersos ,… , sembla que siguin inherents a la ‘mala condició ‘ humana, oi?.

La seva funció – bàsicament – deixem-ho dir de forma planera, senzilla, i tant políticament correcta com sigui possible, és fer la punyeta, complicar la vida dels seus membres, i de la resta de la comunitat.

Dit això, és quasi impossible sostreure’s a la seva influència.

Quan endegàvem el Diari de Castellar del Vallès, la primera cosa que volíem evitar justament era convertir-nos en una ‘nova capelleta’, curiosament però,  i malgrat tenir les portes obertes de bat a bat, el manteniment de les capelletes, està fent difícil, o fins impossible el nostre propòsit.

Ho tornem a dir una vegada mes,  ens agradaria que el Diari de Castellar del Vallès us els sentíssiu com ‘vostre’, i que des d’aquesta percepció us afegíssiu a la tasca de fer-lo créixer, tasca que val a dir és alhora que MOLT engrescadora , un xic feixuga. La crida va destinada urbi et orbe, a  persones, entitats, escoles, instituts, col·lectius,…. , tant de Castellar del Vallès, com de Sant Llorenç de Savall, Sentmenat,…

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *